och nu går jag framåt


det går framåt nu.
tydligen krävs det en näst intill lite för jobbig nedgång för att orka ta sig uppåt igen.
tusen steg bakåt, tusenett steg framåt.
det är inte mycket.
men det duger.
nu ska jag gå framåt, det ska jag.

Kommentarer
Postat av: Carrooouw

Sv: Vad skulle vara ett patetiskt svar menar du? Det finns inga som är mer patetiska än människor som häver ur sig en massa skit och negativa pisskommentarer till andra som dom inte känner för fem öre.

2011-01-24 @ 19:11:59
URL: http://carrooouw.se
Postat av: Carrooouw

Sv: Om du läst fler av mina inlägg så skulle du veta att jag ofta skriver om det ämnet, om elaka kommentarer, om självförtroende och självkänsla och att hur man ska gilla sig själv.

Människor som inte mår bra tenderar att vara elaka mot andra, om man inte är nöjd med sig själv så blir det ibland svårare att låta någon annan vara lycklig eller bra. Jag har själv varit deprimerad och det är inte det jag syftar till, utan mer vanlig ungdomlig osäkerhet.

Nu ska jag inte generalisera för stort, men ofta är den unga, osäkra tjejer som skriver elaka saker och ofta kan man inte engelska alltför bra eller övrig grammatik heller när man är 12-13 år gammal, så det var mer för att sätta ett exempel.

Givetvis är inte en person dum i huvudet för att denne har svårt för att stava, denne är inte heller dum i huvudet för att denne skriver elakt, utan snarare bara osäker.



Jag jobbar stenhårt på min blogg för att få människor att må bättre och för att dessa ska gilla sig själva, jag är fel person att gå på och kalla massa saker för jag ger alla en chans, men om man väljer att häva ur sig en spydig kommentar efter att ha sett en bild eller två, utan att läsa ett enda ord jag skrivit... ja... då hugger jag tillbaka till slut. Men, alla "gilla dig själv"-inlägg finns där för personerna om dessa känner att de kanske vill lägga ner sin elaka attityd och faktiskt hantera sina egna brister först. Då brukar man kunna acceptera andra också.

2011-01-24 @ 20:25:44
URL: http://carrooouw.se
Postat av: Carrooouw

Sv: Haha, du är rolig du. Jag är fenomenal. Jag är inte elak mot människor, jag är snäll, jag är smart, jag är omtänksam och jag vill alla väl. Jag lever för att hjälpa till och finnas till hands och ja, jag tycker att det är oerhört fina egenskaper och jag är STOLT över min personlighet.



Det är klart att jag inte är felfri och det är klart att vissa får tycka att jag är korkad, en bimbo eller äcklig för att jag har råkat få stora bröst eller för att jag försöker hjälpa unga tjejer med dåligt självförtroende. Men jag tycker faktiskt att man kan hålla käften om det.



Vad spelar det för roll om man talar om för någon att denne är tjock till exempel? Det är subjektivt, alla drar gränsen för tjock vid olika utseenden, alla tycker inte att det är något negativt utan snarare något positivt och så vidare.

Det enda man gör när man talar om för någon att denne gör/säger/är/ser ut fel är att eventuellt sänka dennes tankar om sig själv och få personen till att må dåligt, helt i onödan eftersom att det säkerligen finns så många människor som tycker motsatsen och bara har positiva saker att säga.



Nej, har man något dumt att säga någon annan så kan man faktiskt ta och hålla käften, annars är man bara en elak, ouppfostrad människa som får andra att må dåligt... och en sådan människa blir aldrig lycklig.

2011-01-24 @ 21:18:50
URL: http://carrooouw.se
Postat av: Carrooouw

Sv: Haha, jag tål en diskussion, men i denna diskussion anser jag att jag har rätt. Jag låter dig ha din åsikt, jag bara förklarar och förtydligar hur jag menar och vad jag tycker.

Jag tycker att man kan ta och hålla käften när något inte faller en i smaken och ignorera det som stör en, istället för att gå till någon slags attack som om man vore 12 år och osäker på sig själv.



En del i att mogna är att kunna handskas med olika typer av människor och acceptera att man kanske inte passar som bästa vän med alla, men att man ändå kan respektera dessa till den grad att man ger fan i att förolämpa dessa.



Made my point.

2011-01-24 @ 21:27:39
URL: http://carrooouw.se
Postat av: Carrooouw

Sv: Nu uppfattade jag det du skrev som om du tar åt dig av det jag skrivit. Jag syftar inte specifikt på DIG, för DU har inte skrivit något skit om någon av mina bilder eller liknande och jag syftar inte på DIG som någon ouppfostrad elak människa.



Jag syftar på alla som på fullaste allvar tycker att det är helt okej att vara vara oförskämd mot människor som man inte känner, människor som man inte vet vad de har gått igenom och liknande.

Utseende tar jag upp för att det oftast är det jag får kritik för av människor som inte har något bättre för sig än att klanka ner på mig.



Jag har mått sjukt dåligt psykiskt, begått två självmordsförsök som jag mirakulöst överlevt och efter terapi och ECT-behandlingar så har jag mått bra sedan dess. Jag har hela min blogg för att kunna hjälpa andra som mår dåligt och det funkar faktiskt riktigt bra. Jag får hundratals mejl från tjejer varje vecka som lyckats tycka bättre om sig själva.



Därför blir jag till slut förbannad när människor som inte känner mig och som inte läst ett enda ord på min blogg häver ur sig skitkommentarer till höger och vänster och i inlägget som du kommenterade så gav jag svar på tal på det.

Människan skickar iväg en grammatisk inkorrekt kommentar i syfte att... ja, jag vet inte, tala om för mig hur fet jag är och att mina bröst då inte räknas? Till slut blir man lite irriterad...



Så, inget jag skrivit är riktat mot DIG.

2011-01-25 @ 00:39:47
URL: http://carrooouw.se
Postat av: annsoh

fin blogg! :Da

2011-01-25 @ 01:37:46
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: JoelSv - En Ung Musikmakare

Vilket fint bloggnamn du har Sa'aa :D

tack för en underbar kväll du med! hade riktigt roligt och tycker det borde göras om snart, mycket tid och myckat prat gör att det finns ännu mer att ta igen ;)

2011-01-26 @ 01:14:51
URL: http://joelsv.blogg.se/
Postat av: annsoh

sv: vsg :)

2011-01-26 @ 01:23:20
URL: http://annsoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0